Inschrijven voor werkbeurten!!

Het nieuwe seizoen staat voor de deur! Dit seizoen moeten er 8 werkbeurten algemeen werk worden gedaan. Dit jaar werken we niet met een kleurenschema, maar kun je jezelf inschrijven voor werkbeurten via Mijn Tuin. Dit betekent dat je je algemeen werkbeurten zelf kunt plannen en je dus rekening kunt houden met vakanties e.d. Ook zal de administratie van de werkbeurten minder arbeidsintensief worden. Hier vind je alvast een uitgebreide handleiding. Het wordt zo spoedig mogelijk op de website bijgewerkt.

Voor de tuinders die afspraken hebben vanwege deelname aan andersoortige werkzaamheden (commissie of werkgroep). Geef je in dat geval alleen op voor het aantal beurten dat je nog hoeft te doen in het jaar. 

Hoe inschrijven voor werkbeurten via mijn tuin

Neem contact op met het bestuur wanneer je vragen hierover hebt, mail dan naar: bestuur@tuinparkbuikslotermeer.nl