Belangrijk nieuws over werkzaamheden aan de brug!!

Beste Leden,

Het moment is daar dat wij “gemeente Amsterdam” de brugovergang binnen jullie tuincomplex willen vernieuwen. Echter is dit wel een belangrijke toegangsbrug naar jullie complex. Het betreft brug 2331 waar wij het dek volledig willen vernieuwen en de daarbij aanliggende bestrating nabij de brugovergang willen ophalen.

Er zijn alternatieven/ omleidingsroutes mogelijk om de overgang/ bestemming te bereiken. Wij hebben een aannemer beschikbaar gevonden die  start op 4 maart 2024!!

De aannemer geeft aan 18 werkdagen benodigd te hebben om de gehele klus te klaren !!  Uiterlijk 29 maart 2024 werk afgerond.

Een volledige stremming van 18 werkdagen voor deze overgang is dan ook onvermijdelijk. Omleidingsborden voor tuinparkleden/ bezoekers worden door ons geplaatst!

Vernieuwing kleine bruggen

De kleine bruggen vallen onder de verantwoordelijkheid van het tuinpark. De gemeente doet hier niets aan. Het bestuur heeft besloten om ook alle kleine bruggen op ons park te vernieuwen zodat alle bruggen op ons park straks veilig zijn en er weer prima uitzien. 
De brugdelen worden vervangen door nieuw hout wat exacte hetzelfde is als het hout van de grote bruggen. De onderhoudscommissie zal deze klus gaan uitvoeren. Als er tuinders zijn die in het kader van de algemeen werkbeurten willen helpen bij deze klus dan graag aanmelden bij het bestuur.