TuinTrail Wandeldag in Noord 12 mei

TuinTrail is een serie wandel- en luistertochten in Amsterdam, die je een nieuwe kijk op de stad bieden. Tijdens deze tochten verken je de prachtige groene parels – zowel bekende als verborgen – parken en tuinen van Amsterdam Noord. Je ontdekt de waarde van groen op een bijzondere manier, wandel jij mee? Er is een kids route (2km kabouterpad), een korte route (12 km 6 volkstuinparken) en een lange (25km) wandelroute beschikbaar. Meld je aan op de website van de Tolhuistuin. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en later meer details over het programma, locaties en andere praktische informatie.

De start van de lange Tuin Trail Route is op de Tolhuistuin.
De start van de 6 tuinparken wandeling is op tuinpark Rust en Vreugd.
De start van de kabouterwandeling voor ouders jonge kinderen is op tuinpark Tuinwijck.

Het eindpunt van alle wandelroutes is Tuinpark Wijkergouw.
Dit is  tevens de officiële opening. Zie voor detail vervolg informatie en de website van de Tolhuistuin.

klik hier